Core Advice A/S i Frederiksværk


Core Advice A/S

Adresse: Arrenakkevej 20
Postnummer: 3300
By/landsby: Frederiksværk (Frederiksværk-Hundested)
Hovednummer: 22 20 22 32
Fax: Core Advice A/S
E-mail: vise email  
Web site: Besøg side
Kategori: Erhvervsservice | Virksomhedsrådgivning

Andre virksomheder i kategorien: Erhvervsservice i Frederiksværk
Placering af Core Advice A/S, Frederiksværk på kortet
Beskrivelse:
Har I behov for et grundigt blik på jeres forretning fra en ekstern partner? Core Advice er et eksternt konsulentfirma, som giver råd tilvirksomheder med mere end 250 ansatte omkring finanser og virksomhedsstrategi. Indenlands og udenlands. Virksomheden startede for snart ti år siden og er sammensat af veluddannede rådgivere med hver deres kernekompetence. På nuværende tidspunkt er virksomheden en af de mest velansete økonomiske rådgivere i landet.

Vores firma har mulighed for at udføre et sundhedstjek af jeres virksomhed. Derefter kan Core Advice hjælpe jer med at udforme en kompetent økonomisk strategi for de kommende år, som gør jer parate til at overkomme eventuelle opgaver. Som uafhængig ekstern rådgiver har vi bedre mulighed for at kaste et kritisk syn på jeres forretning, samt finde de elementer af jeres virksomhed, som kan gøres mere hensigtsmæssig finansielt.

Vores rådgivere er stærke fagligt og er meget erfarne fra revision samt hos store virksomheder i Danmark og internationalt. Vores konsulentfirma har fuldført mange opgaver med en lang række af udfordrende cases eksempelvis for Baugur Group. Mød os så vi kan fortælle mere om, hvordan vi kan gøre mere for jer.



Produkter & Services:

virksomhedsrådgivning
erhvervsrådgivning
rekonstruktion af virksomhed