Sallingboe ApS i Herlev


Sallingboe ApS

Adresse: Ellekær 8
Postnummer: 2730
By/landsby: Herlev (Herlev)
Hovednummer: 50 10 17 14
E-mail: vise email  
Web site: Besøg side
Kategori: Erhvervsservice

Andre virksomheder i kategorien: Erhvervsservice i Herlev
Placering af Sallingboe ApS, Herlev på kortet
Beskrivelse:
Søger du servicering eller rengøring af din virksomhed?
Sallingboe er en familiedrevet virksomhed, der tilbyder rengøring og ejendomsservice. Sallingboe har arbejdet i vores fag i mere end 20 år. Vi ligger i Herlev, hvorfra vi udfører opgaver for en bred vifte af kunder fra hele Sjælland.
Vi er en ressourcestærk forretning, fordi vores hold består af mennesker med mange kompetencer. Af den grund kan vores hold imødekomme de fleste behov for private og erhvervsdrivende inden for vores fagområde.
Sallingboe står for rengøring af forskellige slags virksomheder som eksempelvis værksteder for automekanikerer, cateringlokaler og industrikøkkener. Og vi hjælper ejendomsservice som for eksempel varmeservice, haveservice samt snerydning. Har du også brug for vores hjælp?Kontakt os!
Sallingboes arbejde er karakteriseret som at være professionel, da vi som partner tilbyder en løsning ud fra dit behov. Og på den måde håndterer de problemstillinger du som erhvervsdrivende eller privat står over for.
Vi tilbyder derfor en skræddersyet pakke, hvor du selv vælger, hvilke udfordringer, du ønsker Sallingboes assistance til.
Ring til os med det samme, hvis du vil høre om priserne og månedsaftalerne for en unik løsning.