Vervo Valve Manufacturer Co., Ltd i København


Vervo Valve Manufacturer Co., Ltd

Adresse: Arne Jacobsens Allé 15-17. 2300 Copenhagen
Postnummer: 2300
By/landsby: København (Københavns)
Hovednummer: 8657767007773
E-mail: vise email  
Web site: Besøg side
Kategori: Gasser, Medicinske Og Industrielle

Andre virksomheder i kategorien: Gasser, Medicinske Og Industrielle i København
Placering af Vervo Valve Manufacturer Co., Ltd, København på kortet
Beskrivelse:
Vervo Valve Co., Ltd er en professionel ventilproducent, din betroede partner for industrielle ventiler. Vi trives med en klar tankegang til at konstruere og fremstille ventiler i verdensklasse. Med den seneste udvidelse af anlægget har VERVO nu omkring 15.000 dækkede værksteder. Tilføjelserne af state-of-art maskiner og udstyr hjælper os også med at imødekomme de stadigt skiftende krav på markedet. Certificeret med API 6D, API 6FA, API 6A, API 600, API 602, API 603, API 599, API 609, ASME B16.34, ANSI, DIN 3352, DIN 3356, DIN 3840, EN 1984, 58, 5BS1 , JIS, ISO 9001, CE (PED), GOST osv.

VERVO VALVE har udviklet fremragende kvalitetskontrol- og styringssystemer for at sikre dens overlegne kvalitet og service. Hos VERVO VALVE går vi den ekstra mil for at garantere kvalitet fra selve kilden: råmateriale. Vi ejer et smedefirma med vores proprietære teknologi og udstyr til at producere råmaterialet med den bedste kvalitet og konkurrencedygtige priser. VERVO har bygget et fremragende ingeniørteam. Vi har fastholdt og tiltrukket de bedste talenter i branchen for at hjælpe os med at være på forkant med ingeniørarbejde, R&D, projektstøtte og eftersalgsservice til alle typer behov fra forskellige kunder i alle faser af projekterne. VERVO VALVEs gode resultater giver os tillid til at åbne flere kontorer og servicecentre på strategiske steder i den nærmeste fremtid for bedre at kunne betjene regionale behov. Det er dine behov, vi arbejder hårdt for. VERVO udvikler os til at være en bedre leverandør og partner, når det kommer til dine ventilers krav og løsninger.

Vi håber at opbygge et langsigtet forhold med dig i et tæt og oprigtigt samarbejde! For mere information, besøg venligst vores hjemmeside: https://www.vervovalve.com