En vakuum isoleringssuger er mobil og enkel at betjene i Holeby


En vakuum isoleringssuger er mobil og enkel at betjene

Adresse: Østervej 2
Postnummer: 4960
By/landsby: Holeby (Lolland)
Hovednummer: 4940 3797
E-mail: vise email  
Web site: Besøg side
Kategori: Homøopati, Klassisk

Andre virksomheder i kategorien: Homøopati, Klassisk i Holeby
Placering af En vakuum isoleringssuger er mobil og enkel at betjene, Holeby på kortet
Beskrivelse:
I forbindelse med en isoleringsopgave kan det være nødvendigt at fjerne det gamle og ofte ødelagte isoleringsmateriale. Indblæsning af ny isolering direkte oven på gammel isolering kan reducere den samlede isoleringseffekt. Derfor kan det være en god ide at fjerne den eksisterende isolering med en isoleringssuger eller vakuumsuger. En isoleringssuger fjerner nemt gammel eller ødelagt isolering, så der kan indblæses nyt papiruld, glasfiber, træfiber eller mineraluld ind. En vakuum isoleringssuger er ekstremt effektiv, og gør fjernelse af isolering meget nemmere.

En vakuumsuger er også oplagt til fjernelse af isolering efter brand-, storm- eller vandskader. Her er det ødelagte isoleringsmateriale ofte vådt og meget beskidt, hvorfor en isoleringssuger er en stor gevinst for både arbejdsmiljøet og tiden til arbejdsopgaven. Det er vigtigt at købe den rigtige kvalitet af isoleringssuger til fjernelse af isolering. Blæserhjul og blæserkammer skal være produceret i kvalitetsstål og det skal være præcisionsfremstillet og vibrationsfrit – ellers vil vakuumsugeren stå og hoppe og larme = forkortet levetid.

Det anbefales at bruge en stenfælde i forbindelse med opsætningen af isoleringssugeren. Stenfælden opsamler skarpe genstande inden det ødelagte isoleringsmateriale når frem til blæserhjulet, og man undgår derved at skarpe genstande forårsager alvorlige skader på blæserhjul og blæserkammer.

Det ødelagte isoleringsmateriale opsamles i en stor isoleringspose som er fastmonteret til isoleringssugeren. Efterfølgende køres det ødelagte isoleringsmateriale til nærmeste genbrugsplads. Papirisolering og træfiberkan bortskaffes uden nogen former for restriktioner, der er således ikke krav til deponi.



Produkter & Services:

Papirisolering