Bogfoering i Aalborg


Bogfoering

Adresse: Danalien 1, 1. sal
Postnummer: 9000
By/landsby: Aalborg (Aalborg)
Hovednummer: 42 14 81 52
E-mail: vise email  
Web site: Besøg side
Kategori: Andre Revisorer | Revisor | Statsautoriserede Revisorer

Andre virksomheder i kategorien: Andre Revisorer i Aalborg
Placering af Bogfoering, Aalborg på kortet
Beskrivelse:
Driller det med bogføringen?
Når det går godt i en virksomhed, tager det hurtigt fart og man kan nemt miste overblikket. Særligt kan det være svært at holde styr på alle fakturaer og diverse bilag, der har været i omløb det sene-ste år, for ikke at tale om at huske at gemme kvitteringen, til erhvervsrelaterede indkøb.

Hvis man har et mindre regnskab at holde styr på, men kæden blot er hoppet af vognen, kan det være en dyr ressource for virksomheden at hyre en fuldtidsansat. Det er her Bogfoering kommer ind i billedet. Driver du forretning nær Aalborg, kan du komme ind til en uforpligtende snak om, hvil-ken løsning I har mest gavn af i virksomheden. Hos os kan du blandt andet leje en bogholder x an-tal timer om måneden eller hyre en ekstern controller, til at gennemgå dit regnskab og sætte et ef-fektivt system op.

Vi har skabt et nyt system, som gør det muligt at digitalisere og automatisere sin bogføring. På den måde er regnskabet altid opdateret, og I er automatisk klar til årsregnskabet. Du får faglig sparring og rådgivning om jeres regnskab på vores kontor i Aalborg. Hvis det ønskes, kan vi også komme ud til jer.



Produkter & Services:

Bogføring
Bogholderi
Lønadministration
Freelance Bogholder
Ekstern bogholder
Digitalt bogholderi
Lej en bogholder
Ekstern controller
Ekstern CFO
Gratis bogføringsprogram
Optimering af arbejdsgange