Søhuset konferencecenter i Hørsholm


Søhuset konferencecenter

Adresse: Venlighedsvej 10
Postnummer: 2970
By/landsby: Hørsholm (Hørsholm)
Hovednummer: 88708870
E-mail: vise email  
Web site: Besøg side
Kategori: Kursuscenter

Andre virksomheder i kategorien: Kursuscenter i Hørsholm
Placering af Søhuset konferencecenter, Hørsholm på kortet
Beskrivelse:
Søhuset Konferencecenter byder på møde- og konferencelokaler udover det sædvanlige i flotte naturomgivelser i Hørsholm ved Forskerparken.
Her hviler fokus altid på at give alle besøgende en oplevelse ud over det sædvanlige - om du besøger stedet til en lækker frokost i deres restaurant eller i arbejdsregi sammen med dine kolleger. Hos Søhuset bydes du og dine gæster velkommen med åbne arme, store smil og flotte omgivelser.
Visionen er, at alt kan lade sig gøre for deres gæster. De er til for at skabe lige præcis det arrangement, du har i tankerne - det værende sig et bryllup, en stor konference eller mindre møder. Uanset hvad du skal bruge deres faciliteter til, kan de klare alt, du ønsker.
Med deres egen restaurant står de desuden også gerne for en madoplevelse du sent vil glemme både i forbindelse med forplejning til møder såvel som middag til selskaber. For Søhusets medarbejdere skal det være en sammenhængende oplevelse at være på besøg og derfor vil du som medarrangør også finde ud af, at alt lige fra udstyr og lokalernes indretning til forplejning og menuer altid passer perfekt til dine behov og ønsker for dagen.
Vil du gerne læse mere om jeres mange muligheder inden for møder eller selskaber, er du meget velkommen til at læse mere på hjemmesiden www.soehuset.dk. For at komme i kontakt med Søhusets engagerede medarbejdere, kan du ringe til dem på telefon 88 70 88 70 eller skrive en mail til soehuset@soehuset.dk. Søger du et Konferencecenter med flotte kursuslokaler i Nordsjælland, er du altid velkommen hos Søhuset Konferencecenter i Hørsholm.