SunFlux ApS i Glostrup


SunFlux ApS

Adresse: Naverland 15
Postnummer: 2600
By/landsby: Glostrup (Glostrup)
Hovednummer: 43474272
E-mail: vise email  
Web site: Besøg side
Kategori: Belysning

Andre virksomheder i kategorien: Belysning i Glostrup
Placering af SunFlux ApS, Glostrup på kortet
Beskrivelse:
Sunflux ApS er virksomhed, der består af fagkyndige indenfor LED belysning. De arbejder hver dag på at finde de rette LED løsninger for virksomhedens kundegruppe, der tæller både offentlige og private kunder samt erhvervskunder.
De arbejder ud fra en vision om, at det skal være let og enkelt for alle kunder at udskifte deres eksisterende lys-løsninger med fremtidssikrede og energibesparende lyskilder . Derfor har de fokus på at være de bedste og billigste leverandører af fx high power LED pærer, som er en del af deres sortiment på webshoppen.
Desuden finder du på webshoppen et stort sortiment, hvor du kan finde blandt andet LED strips, LED loftlamper og stadionbelysning. Fordi de har høje krav til alle deres leverandører, har de kun kvalitetsprodukter, således at de kan tilbyde deres kunder den bedste løsning.
I et samarbejde med Sunflux kan modtage rådgivning fra deres lyseksperter, der ud fra dine behov, finder en løsning, der passer til dine krav til belysning.
Vil du gerne gå på opdagelse i deres sortiment, er du altid velkommen til at besøge hjemmesiden www.sunflux.dk. Vil du gerne i kontakt med deres rådgivere, kan du kontakte dem på telefon 43 47 42 72 eller skrive en e-mail til service@sunflux.dk, så vender de tilbage til dig hurtigst muligt.