PEPworldwide A/S i Helsingør


PEPworldwide A/S

Adresse: Sct Olai Gade 26 A
Postnummer: 3000
By/landsby: Helsingør (Helsingør)
Hovednummer: 49251494
E-mail: vise email  
Web site: Besøg side
Kategori: Coaching

Andre virksomheder i kategorien: Coaching i Helsingør
Placering af PEPworldwide A/S, Helsingør på kortet
Beskrivelse:
PEPworldwide er en global organisation, der hjælper virksomheder med at skabe mere effektive arbejdsgange i Danmark såvel som i udlandet. Deres speciale er at hæve resultater i virksomheder ved at ændre og optimere arbejdsrutiner ved brug af specifikke metoder.

I deres arbejde benytter de sig af et personligt effektiviseringsprogram, der er tilpasset den enkelte virksomhed og medarbejderne heri. Programmets hovedformål er at skabe forbedringer i produktiviteten på arbejdspladsen. Her frigives tid til at den enkelte medarbejder kan fokusere på personlig udvikling, nå personlige målsætninger og deres primære arbejde i hverdagen.

Med mere end 25 års erfaring er PEPwolrdwide i dag Danmarks førende konsulenter inden for effektivisering både personligt og for den samlede virksomhed. Med deres brede erfaring inden for medarbejdercoaching, er det blevet synliggjort, at PEP er den ultimative metode til at øge medarbejdernes effektivitet. Og mindst lige så vigtigt højner den derudover også den generelle trivsel på arbejdspladsen, fordi den skaber balance mellem livet og arbejdslivet, frigiver tid til udvikling af viden og giver enhver medarbejder større chance for at forbedre sine kompetencer.

Hvis du gerne vil læse mere om PEPworldwide, kan du besøge deres hjemmeside på http://pepworldwide.dk . Du kan komme i kontakt med PEPworldwide på telefon 49 25 14 94 eller skrive en mail til kontakt@pepworldwide.dk.