RIB A/S i København


RIB A/S

Adresse: Ryesgade 19 C, 3. sal
Postnummer: 2200
By/landsby: København (Københavns)
Hovednummer: 35 24 52 50
E-mail: vise email  
Web site: Besøg side
Kategori: Software, programmel

Andre virksomheder i kategorien: Software, programmel i København
Placering af RIB A/S, København på kortet
Beskrivelse:
IT virksomheden RIB tilbyder intelligente projektstyringsværktøjer til byggebranchen. De er en global virksomhed og specialleverandør, der designer og løbende udvikler IT software skabt til byggebranchens krav og særlige omstændigheder. Med dansk kontor på Østerbro i København Ø, kan de tilbyde produkter tilpasset de behov, den danske byggebranche står overfor.

Med over 800 projekter bag sig, har de opbygget en stor viden og erfaring, og har dermed den bedste praksis i branchen. Med ønsket om at tilføre deres kunders forretning værdi kan de blandt andet tilbyde ITWO teknologi og IKT værktøjer, der gerne skal understøtte byggebranchens mange processer fra indledende design til udførelse og drift.

Projektweb er nu en integreret del af RIB, der globalt søger at udvikle end-to-end værdi i hele værdikæden for byggebranchens aktører. Har du brug for en anerkendt leverandør af specialudviklede projektstyringsværktøjer til byggebranchen, kan RIB’s forretningsmodel skabe synlige og værdiskabende resultater for dig.



Produkter & Services:

ikt værktøjer
Projektweb
ikt
byggeweb