Døgndata ApS i Åbyhøj


Døgndata ApS

Adresse: Hermodsvej 5 B
Postnummer: 8230
By/landsby: Åbyhøj (Århus)
Hovednummer: 28 96 45 00
E-mail: vise email  
Web site: Besøg side
Kategori: Software, programmel

Andre virksomheder i kategorien: Software, programmel i Åbyhøj
Placering af Døgndata ApS, Åbyhøj på kortet
Beskrivelse:
sofus, tidligere Døgndata er en virksomhed, der skaber IT-løsninger til det sociale område. Vi laver enkle og innovative løsninger til både private og erhverv.

sofus blev grundlagt i Aarhus i 2009 af Henrik Ernst, mangeårig forstander på døgninstitutioner i Danmark og Klaus Roelsgaard, overlæge med særlige opgaver inden for sundheds-IT. Vi kan altså kombinere vores viden fra det sociale område med vores ekspertise inden for IT-løsninger.


Vi tilbyder lettilgængelige, sikre IT-programmer. Programmerne er lavet af fagfolk med erfaring fra din praksis, og benyttes i over 100 byer i Danmark.

sofus har for nuværende 4 IT-programmer, sofusMatch, sofusTeach, Dagbogsprogrammet og DPU-dokumentation.

sofusMatch er udviklet til kommunens familieplejeorganisation, og har til formål at skabe systematik i processen at matche børn med plejefamilier.

sofusTeach er udviklet til skoleledelsen, og giver et klart billede af de forskellige underviseres kompetencer og potentiale.

Dagbogsprogrammet er et redskab til at håndtere skriftligt arbejde vedrørende de børn, unge eller voksne I har ansvar for.

DPU-dokumentation går ud på at afgøre et barns udviklingsgrad i DPU, der står for Dansk Pædagogisk Udviklingsprogram.

Vil du høre mere om hvordan du kan implementere sofus’ programmer i din institution, så tag en uforpligtende samtale med os på telefon +45 28 96 45 00 eller send os en mail på henrik@sofus.dk.