Men's Room i København


Men's Room

Adresse: H. C. Andersens Boulevard 47
Postnummer: 1553
By/landsby: København (Københavns)
Mobiltelefon: 39205577
Fax: Men's Room
E-mail: vise email  
Web site: Besøg side
Kategori: Barberblade | Hår Og Hårpleje | Skønheds Og Hudpleje

Andre virksomheder i kategorien: Barberblade i København
Placering af Men's Room, København på kortet
Beskrivelse:
Er professionel hudpleje også for mænd? Selvfølgelig! Hudpleje og selvforkælelse er ikke kun for kvinder. Men’s Room er en skønhedsklinik, der henvender sig til mænd og som siden 1989 har været mændenes favorit behandlingssted i København.

Hos Men’s Room på Vesterbro arbejder vi med maskulin hudpleje. Vores hold af dygtige hudplejeeksperter, ligger inde med stor ekspertise inden for plejen af mænds hud.

Hos Men’s Room har vi udskiftet østrogenet med testosteron. Vi assisterer dig i processen med at blive den bedste udgave af dig selv, velplejet og sund, men uden farve, duft og andre kvindelige ingredienser.

Vi arbejder ud fra parolen “Hold det simpelt”, og det eneste du skal gøre at læne dig tilbage og nyde behandlingen. Vores behandlinger omfatter bl.a. hudanalyse, dybderensende ansigtsbehandling og massage.

Alle behandlinger kan købes som gave eller gavekort. Ønsker du at forkæle din mand, kæreste, bror eller søn, så står vi hos Men’s Room klar til at hjælpe. Du kan både bestille tid eller købe gavekort via kontaktformularen på vores hjemmeside.



Produkter & Services:

Hårfjerning mænd
Hudpleje mænd
Skønshedsklinik mænd
Gavekort til mænd