ByDahl Living i Randers


ByDahl Living

Adresse: Gl. Grenåvej 203
Postnummer: 8960
By/landsby: Randers (Randers)
Hovednummer: 71 78 09 60
E-mail: vise email  
Web site: Besøg side
Kategori: Boligindretning

Andre virksomheder i kategorien: Boligindretning i Randers
Placering af ByDahl Living, Randers på kortet
Beskrivelse:
Savner du inspiration til din boligindretning? Hos den danske webshop ByDahl Living sætter vi fokus på boligindretning og gastronomi. Vi har alt hvad du skal bruge for at indrette et stilfuldt, hyggeligt hjem. Derudover har vi også et stort sortiment af specialiteter til kulinariske eventyr.
ByDahl Living forhandler bl.a. sengetøj, hylder og spisestel. Har du brug for en fin gave til en ven eller et familiemedlem, er vi også behjælpelige med gaveæsker, blandt andet værtindegaver og dåbsgaver.
Vi forhandler en lang række kendte mærker, som fx Novoform, Nicholas Vahé og Home Junkie.
Vores stil er præget af nordiske designtrends, og vi lægger stor vægt på bæredygtige og økologiske produkter. Vi går ikke ned på design og kvalitet, men skulle du alligevel opleve problemer, kan du bytte kvit og frit i en hel måned. Bestiller du dine varer inden 12 formiddag bliver din pakke afsendt samme dag. Køber du for over 299 kr. er der desuden fri fragt.
Vil du vide mere er du velkommen til tage kontakt til ByDahl Living på telefon 71 78 09 60 eller via mail mail@bydahlliving.dk. Vi glæder os til at betjene dig i vores webshop. Husk desuden at følge os på Instagram for inspiration.