Nummerpladerammen i Glostrup


Nummerpladerammen

Adresse: Fabriksparken 23
Postnummer: 2600
By/landsby: Glostrup (Glostrup)
Hovednummer: 42 12 43 30
E-mail: vise email  
Web site: Besøg side
Kategori: Automobiler

Andre virksomheder i kategorien: Automobiler i Glostrup
Placering af Nummerpladerammen, Glostrup på kortet
Beskrivelse:
Ketner UTCSH står bag nummerpladerammen. Et firma der, igennem mange år, har produceret nummerplader og pladerammer for kunder i hele verden. Det har resulteret i en solid erfaring med at skabe nummerpladerammer, der er designet med mærkater på bagsiden, der har gjort dem lette at montere på alle personbiler.
Vi tilbyder assistance for private og erhvervskunder, der ønsker nye nummerplader og specialdesignede rammer hertil. Som erhvervskunde hos os, kan du blandt andet få designet din nummerplade med eget logo. Vi kan desuden også producere konkurrenceplader, som dine kunder kan køre med for at deltage i en lodtrækning om en præmie.
Du kan få din egen personlige nummerplade ved at sende os din tekst, dit logo og det ønskede antal, så modtager du et tilbud fra os.
Som privatperson kan du kontakte os på mailen info@nummerpladerammen.dk. Er du erhvervsdrivende kan du sende en mail til B2B@nummerpladerammen.dk. Du er desuden også meget velkommen til at besøge hjemmesiden, hvor du kan læse mere om vores ydelser. Vi glæder os til at udvikle din nummerplade.