Gastro Studio ApS i København


Gastro Studio ApS

Adresse: Kalkbrænderiløbskaj 2
Postnummer: 2100
By/landsby: København (Københavns)
Hovednummer: 24 44 46 88
E-mail: vise email  
Web site: Besøg side
Kategori: Fransk Restaurant | International Restaurant

Andre virksomheder i kategorien: Fransk Restaurant i København
Placering af Gastro Studio ApS, København på kortet
Beskrivelse:
Hos Gastro Studio er vores vision at skabe en god oplevelse for vores gæster ved kun at servere kvalitetsbevidste retter lavet af sæsonens råvarer. Vi har hele tiden fokus på at udvikle vores niveau ved at skabe smagsoplevelser med økologi og bæredygtighed i centrum.
Du er velkommen til at besøge vores restaurant i Nordhavn, hvor vi vil gøre vores bedste for at give jer en behagelig aften. Ved siden af vores restaurant tilbyder vi desuden også mad til selskaber og sparring og rådgivning om din menu.
I gastro Studio arbejder vi ud fra tre værdier. Vores arbejde skal være gennemsigtigt lige fra valget af vores råvarer til tilberedningen af vores retter. Vi vil videreudvikle os fagligt, så vi altid kan forny og forbedre din smagsoplevelse. Og vi ønsker at tage socialt ansvar, og derfor er vores personale sammensat med plads til forskellighed.
Vil du gerne vide mere om, hvad vi kan tilbyde, er du altid velkommen til at besøge vores hjemmeside på www.gastro-studio.com eller ringe til os på eller sende en mail.