Partyfest i Bjæverskov


Partyfest

Adresse: Granlunden 7
Postnummer: 4632
By/landsby: Bjæverskov (Køge)
Hovednummer: 60 12 60 06
E-mail: vise email  
Web site: Besøg side
Kategori: Lej Til Festen | Udlejning | Udlejning, Anden

Andre virksomheder i kategorien: Lej Til Festen i Bjæverskov
Placering af Partyfest, Bjæverskov på kortet
Beskrivelse:
Partyfest arbejder på en del års konstant, positiv udvikling. Gennem årene har vi betjent en lang række glade og tilfredse kunder, som er kommet igen og igen. Der er samlet en masse erfaring op på vejen, men vi er stadig 'unge' og fyldt med gå-på-mod. Gennem årene har vi betjent en lang række glade og tilfredse kunder, som er kommet igen og igen. Sammen med vores engagerede og kompetente medarbejderstab danner det et stærkt fundament for vores virksomhed.


Produkter & Services:

Partyfest er klar med en hjælpende hånd til er hver fest. Er det bryllupsfesten konfirmationen, fødselsdagen, receptionen eller andet er vi altid i nærheden.
Partyfest råder over et bredt udvalg af porcelæn, bestik, duge og tilbehør. Servicen leveres i top rent gjort stand og lige klar til festen.

Partyfest teltene er hvide og af god robust kvalitet. Alle telte er af brandhæmmende materiale. Teltene fås i flere forskellige størrelser. Der er mulighed for gulv tilde fleste telte. Gulvtæppe tilbydes i flere forskellige farver og til alle typer af telte. Det tilrådes altid at teltet placeres på jævnt underlag af hensyn til sikkerheden. Partyfest stiller gerne teltet op og sørger for transporten.

Partyfest tilbyder robuste lette borde hvide i størrelsen 240x90 plads til 10 personer pr bord.. Stolene er leveres som hvide klap stole i top kvalitet. Bænke er også en mulighed.
Buffet borde med duge som passer ind i miljøet er et fryd for øjet, så spørg endelig efter flere løsninger.