RealMæglerne Lenzberg & Kristensen i København


RealMæglerne Lenzberg & Kristensen

Adresse: Jagtvej 87
Postnummer: 2200
By/landsby: København (Københavns)
Hovednummer: 35422200
E-mail: vise email  
Web site: Besøg side
Kategori: Ejendomshandel

Andre virksomheder i kategorien: Ejendomshandel i København
Placering af RealMæglerne Lenzberg & Kristensen, København på kortet
Beskrivelse:
Hos os på Nørrebro og i Nordvest tilbyder vi dig en helt gratis boligvurdering på i hele København N og København NV. Specialet for os er netop de to dele af Danmarks Hovedstad København. Derfor er I i de sikreste hænder når I vælger at bruge os som ejendomsmægler. Faktisk er vi så selvsikre på det vi tilbyder at du ej skal betale, hvis vi ej formår at sælge boligen. Ved siden af vores mangeårige ekspertise leverer vi alle samtidig også venlig service fra start til slut. På grund af det bliver I ringet op i løbet af 1 dag af en vor erfarne mæglere.

Vores ejendomsmæglerbutik ligger på Jagtvej på Nørrebro, der ligger i nærheden af København NV og vores ejendomsmæglerbutikken har åbent mandag-fredag samt i alle weekender. I kan se vores åbningstider på hjemmesiden, hvor I også finder telefon nummer samt yderligere kontaktinformationer.

Hvis I ønsker at læse om glade kunders erfaringer i forbindelse med salg af bolig, se boliger, ejendomme til erhverv og meget mere, så er det på vores hjemmeside at I finder dette. RealMæglerne Lenzberg & Kristensen ser frem til at rådgive dig.



Produkter & Services:

Boligvurdering
Salgsvurdering
Ejendomsmægler Rådgivning
Salg af Bolig