Charlottenlund Tandlægerne ApS i Charlottenlund


Charlottenlund Tandlægerne ApS

Adresse: Jægersborg Allé 19
Postnummer: 2920
By/landsby: Charlottenlund (Gentofte)
Hovednummer: 39 63 89 26
E-mail: vise email  
Web site: Besøg side
Kategori: Tandlæge

Andre virksomheder i kategorien: Tandlæge i Charlottenlund
Placering af Charlottenlund Tandlægerne ApS, Charlottenlund på kortet
Beskrivelse:
Leder du efter en dygtig tandlægeklinik med en smuk adresse? Hos Charlottenlund Tandlægerne ApS har vi bred erfaring med meget forskellige tandydelser. Vi kan for eksempel sikre at du og dem du bekymrer dig om får renset gebisset. Vi tilbyder også at tage gratis røntgen. Det er overdrevet vigtigt for os, at du, som tandklient, føler dig tryg, og du vil opleve, at vores ærlige team af specialister altid hører, hvad du vil have.

For altid at kunne tilbyde den seriøst bedste service, sikrer vi at vores medarbejdere alle sammen kontinuerligt undervises i de mest effektive tandbehandlinger.

Vi ved, at der er alt for mange individer, som hæmmes af utrolig voldsom tandlægeskræk. Eventuelt har de været offer for uhensigsmæssigt mange traumatiserende oplevelser i tandlægestolen, som medvirker til, at de nu hader at gå til tandlægen. Vi tager altid utrolig stort hensyn til mennesker, som er ræd for tandlægen. Det gør vi eks. ved at gøre vores bedste for at få alle af vores klienter til at være rolige ved at berette om, hvad der kommer til at ske. Første gang du besøger vores tandlægehus, vil du yderligere bemærke, at vores tandlægeklinik er hyggelig og ordentlig.

Vi håber helt vildt meget, at du foretrækker, at Charlottenlund Tandlægerne ApS skal blive din yndlings tandklinik. Ring hurtigst muligt i tilfælde af at du har nogle spørgsmål, eller hvis du ønsker at bestille tid til et tandlægebesøg.



Produkter & Services:

Tandbehandlinger
Kroner
Paradentosebehandling
Tandpleje