Café Patina i København


Café Patina

Adresse: Mysundegade 26
Postnummer: 1668
By/landsby: København (Københavns)
Hovednummer: 31 70 80 28
E-mail: vise email  
Web site: Besøg side
Kategori: Café | Græsk Restaurant | Vinbar

Andre virksomheder i kategorien: Café i København
Placering af Café Patina, København på kortet
Beskrivelse:
Patina går hånd i hånd med tidens gang, det er livets cyklus. Hos Café Patina hylder vi denne cyklus i vores kokkerier, og skuer både fremad og bagud i vores restaurant i København. Det eneste der aldrig visner og dør er vores kærlighed til mad.

Café Patina er en græsk restaurant på Vesterbro, tæt på Enghave Plads. Spisestedet drives af det græsk-danske ægtepar Stella og Erik Christiansen.

Visionen er at byde på lækker græsk mad i København. Vi kan huse 30 spisende gæster indenfor og flere udenfor, hvis vejret tillader det.

På kortet finder du moderne og klassisk græsk mad. Vi laver selvfølgelig mousaka og blæksprutteringe, men også meze-platter og Saganaki.

Skal du have stillet sulten inden du skal ind og høre noget musik i spillestedet Vega, eller på en hvilken som helst almindelig dag, så ser vi hos Café Patina frem til at se dig i vores græske restaurant nær Sønder Boulevard.

Café Patina har adresse på på Vesterbro, nærmere bestemt Mysundegade 26. Er du interesseret i at reservere et bord, eller høre mere om muligheden for at holde dit næste arrangement hos os, så kan du kontakte os på telefon 31 70 80 28 eller mail christiansenerik@live.dk.



Produkter & Services:

Vi byder på hjemmelavede og autentiske græske retter, tilberedt på traditionel vis. Vores mål er at sende dig på en rejse til den græske middelhavsvarme med et udvalg af retter tilberedt med kærlighed for både smagen og det æstetiske udtryk.