Frederiksberg Køreskole i Frederiksberg


Frederiksberg Køreskole

Adresse: Søndre Fasanvej 18B
Postnummer: 2000
By/landsby: Frederiksberg (Frederiksberg)
Hovednummer: +45 70 60 50 81
E-mail: vise email  
Web site: Besøg side
Kategori: Buskørsel

Andre virksomheder i kategorien: Buskørsel i Frederiksberg
Placering af Frederiksberg Køreskole, Frederiksberg på kortet
Beskrivelse:
Frederiksberg Køreskole er en velrenommeret og veletableret køreskole, beliggende centralt på Frederiksberg og består er en række erfarne kørelærer som har mange år og ikke mindste bestået elever bag sig.
De fleste af vores kørelærer har også en pædagogisk baggrund og vi får desuden løbenede konsulenter på besøg for at træne os i at lære fra os og se efter tegn hos vores elever, hvor vi skal gribe ind og give en hjælpende hånd.
Vores kunder har til enhver tid krav på en førsteklasses behandling – fra introaftenen, til og med køreprøvedagen. Vi arbejder med stor fleksibilitet og formår samtidig at levere den tilstedeværelse, der sikrer stor kundetilfredshed blandt vores køreskoleelever. Med udgangspunkt i kundens ønsker og behov, får vi sammensat et kørekortforløb der dækker 100% op til dine forventninger. Dette gør vi, samtidig med at vi er byens billigste køreskole.
Vores forpligtigelse er overfor vores elver, at skabe et sikkert fundament i forståelsen af at betjene et køretøj. Ansvarlig kørsel er en af grundstenene i vores virksomhed og har over årene blevet udviklet både efter lovens forskrifter, men også i forhold til hvordan vi ved, at køreskoleeleverne lære bedst.