Illuhair i Kolding


Illuhair

Adresse: Bramdrupskovvej 20a
Postnummer: 6000
By/landsby: Kolding (Kolding)
Hovednummer: 28 26 00 83
E-mail: vise email  
Web site: Besøg side
Kategori: Skønheds Og Hudpleje

Andre virksomheder i kategorien: Skønheds Og Hudpleje i Kolding
Placering af Illuhair, Kolding på kortet
Beskrivelse:
Hårtab er oftest en uønsket og ubehagelig oplevelse. Ens hår er tæt forbundet med ens selvfølelse, og derfor kan det være traumatisk, når det pludselig falder af.

Er du ked af tyndt hår, høje tindinger, måne eller skaldethed? Så kan vi hos Illuhair hjælpe. Illuhair er en dansk virksomhed, hårtabsbehandling til kvinder og mænd.

Vi tager afstand til de mange uprofessionelle ydbydere, der lover guld og grønne skove, og vi har derfor startet Illuhair med den idé at skabe større ærlighed, gennemsigtighed og faglighed på det danske marked.

Illuhair tilbyder SMP-behandling, der dækker over begrebet Scalp Micropigmentation. Behandlingen er en avanceret kosmetisk hovedbunds-pigmenteringsproces. der på den måde giver indtrykket af et fuldt sæt hår. Du får ikke langt hår, men derimod noget der ligner en barberet hovedbund.

SMP-behandling henvender sig til mennesker der har måne, mennesker der er blevet hårløse pga. sygdom eller fordi de er genetisk disponeret for det. SMP fra Illuhair gør det også muligt at fjerne fokus fra skæmmende arvæv og at rette op på mislykkede SMP-behandlinger.