Tandlægerne V. Tina Skovlund Nielsen i Århus


Tandlægerne V. Tina Skovlund Nielsen

Adresse: Banegårdspladsen 10
Postnummer: 8000
By/landsby: Århus (Århus)
Hovednummer: 86 13 56 55
Web site: Besøg side
Kategori: Tandlæge | Tandplejer | Tandteknikere

Andre virksomheder i kategorien: Tandlæge i Århus
Placering af Tandlægerne V. Tina Skovlund Nielsen, Århus på kortet
Beskrivelse:
Der er et væld af tandlægeklinikker i området omkring Århus, men for din egen skyld bør du danne dig et overblik over dine muligheder, før du vælger endeligt. Jævnlige tandeftersyn er nemlig fuldstændig essentielt, hvis du gerne vil opretholde et sundt og pænt tandsæt, og et godt samarbejde med din tandlæge forudsætter, at du stoler på din tandlæge og føler dig i trygge hænder.
I vores klinik, Tandlægerne Banegårdspladsen 10 v. tandlæge Tina Skovlund Nielsen har vi fokus på kompetent behandling og at opretholde en rar og hyggelig stemning under din behandling.
Tandlægerne Banegårdspladsen 10 består af 4 dygtige tandlæger, to tandplejere og 2 klinikassistenter. Vi varetager samtlige almindelige tandbehandlinger og er altid glad for at byde nye patienter velkommen.
Klinikken på Banegårdspladsen 10 har ligget på samme adresse siden år 1939 og har altid bestæbt sig på at skabe en rar og tillidsvækkende stemning, så ingen behøver at være bange for at møde op til deres tandlægetid. Klinikken har altså en lang historie, men har gennemgået flere renoveringer, så vi i dag udelukkende bruger det nyeste udstyr i vores moderne lokaler.