Begravelses Service ApS i Frederiksberg


Begravelses Service ApS

Adresse: Smallegade 38b
Postnummer: 2000
By/landsby: Frederiksberg (Frederiksberg)
Hovednummer: 70 11 24 07
E-mail: vise email  
Web site: Besøg side
Kategori: Begravelse Og Ligbrænding | Dødsbobehandling | Juridisk Rådgivning

Andre virksomheder i kategorien: Begravelse Og Ligbrænding i Frederiksberg

Placering af Begravelses Service ApS, Frederiksberg på kortet

Beskrivelse:
Hos Begravelses Service er vi eksperter i at arrangere alle former for begravelser, bisættelser og ceremonier. Hos Begravelses Service har vi bred erfaring med at arrangere afskedsceremonier, og vi står til rådighed uanset om der ønskes en traditionel, kirkelig begravelse, en begravelse i andre trossamfund og efter andre skikke – eller om der ønskes en ateistisk begravelse eller bisættelse.

Det er for os hos Begravelses Service vores fornemste opgave at lytte til den individuelle kunde og finde frem til dennes ønsker og behov. For Begravelses Service er det vigtigste, at kunden får det, denne ønsker – og er tilfredse.

Hos Begravelses Service tilbyder vi også rådgivning om begravelse eller bisættelse, før dette er aktuelt. Hos Begravelses Service ved vi, at det kan være svært at tale om, men vi mener samtidigt, at det er en god ide at have tingene afklaret på forhånd. Er døden nært forestående, tilbyder Begravelses Service gerne rådgivning af både døende og pårørende, så vi i denne følsomme proces kan være med til at sikre, at de praktiske problemer er minimeret og håndteret, når først døden indtræffer. På denne måde har Begravelses Service hjulpet mange døende til ro, og det har ligeledes hjulpet mange pårørende til at kunne bruge deres kræfter og energi bedst muligt i dagene efter dødsfaldet.

Derudover bistår Begravelses Service også de efterladte med professionel juridisk assistance, i forhold til behandling af dødsboet i skifteretten.

I 2007 blev Begravelses Service, som nogle af de første i Danmark, certificeret hos Dansk Standard. Dansk Standard har i mange år været en garanti for kvalitet i mange andre brancher og hos Begravelses Service er vi er meget tilfredse med, at de nu også kan garantere standarden i vores branche. Certificeringen af Begravelses Service hos Dansk Standard ligger helt i tråd med Begravelses Services holdning: vi vil levere kvalitet og vi vil være kendt for en høj standard.