Garnæs Bogholderi & Regnskab IVS i Kolding


Garnæs Bogholderi & Regnskab IVS

Adresse: Carl Plougs Vej 136
Postnummer: 6000
By/landsby: Kolding (Kolding)
Hovednummer: 93 84 11 41
E-mail: vise email  
Web site: Besøg side
Kategori: Regnskab, økonomi

Andre virksomheder i kategorien: Regnskab, økonomi i Kolding
Placering af Garnæs Bogholderi & Regnskab IVS, Kolding på kortet
Beskrivelse:
Sikker og professionel styring af det økonomiske aspekt er afgørende for en virksomheds succes. Har du/Din virksomhed behov for hjælp til at varetage bogholderiet? Så står Garnæs klar til at hjælpe. Garnæs Bogholderi & Regnskab drives af Henriette Garnæs, der tilbyder topprofessionel regnskabsstyring og bogføring i Kolding og resten af landet.

Professionelt har Henriette Garnæs arbejdet med regnskab og økonomi stort set hele livet, og har fx en HD i regnskab og økonomistyring og en uddannelse inden for økonomi og ressourcestyring. Før Henriette blev selvstændig var hun Senior Financial Controller og Senior Business Consultant hos DONG. Et alsidigt og langt arbejdsliv har altså givet Henriette erfaring med programmer som fx SAP og Dinero m.fl.. Afhængigt af hvilket program du foretrækker sammensætter Garnæs en løsning, der passer din virksomheds ønsker og behov.

Garnæs tager sig af blandt andet kreditorbogholderi, momsafregning til SKAT, afstemning af bankkonti, sparring omkring optimering af processer. Der faktureres én gang om måneden og prisen udregnes pr. påbegyndte time a 425 kr. stykket. Ved længerevarende vikariater skæres der 10% af prisen.



Produkter & Services:

hjælp til regnskab
bogholder