Essec i København


Essec

Adresse: frederiksgade 7
Postnummer: 1265
By/landsby: København (Københavns)
Hovednummer: 0045 71 99 19 19
E-mail: vise email  
Web site: Besøg side
Kategori: Eventbureauer

Andre virksomheder i kategorien: Eventbureauer i København
Placering af Essec, København på kortet
Beskrivelse:
ESSEC er en søstervirksomhed til EAGLE SHARK A/S, og tilbyder sikkerhedsløsninger til alle typer af events og arrangementer. Alle vores medarbejdere har baggrund i Forsvaret eller Politiet, og denne baggrund har udviklet deres evner til at planlægge og udføre komplekse opgaver, samtidig med at de er omstillingsparate og har særlige menneskelige og kommunikative evner.
ESSEC tilbyder komplette sikkerhedsløsninger, dvs., at vi står for hele den sikkerhedsmæssige planlægning og afvikling af arrangementet. Når vi får stillet en opgave, løses den i tæt dialog med kunden, og vi udvælger de medarbejdere, der har den rette profil. Vi kan stille med forskellige typer af medarbejdere, alt efter hvad der er behov for. Vi har både uniformerede medarbejdere, der tydeligt udstråler autoritet, og medarbejdere, som er mere diskrete i deres fremtoning ved enten at være iklædt civilt tøj eller jakkesæt.
Vores forbindelse til sikkerhedsfirmaet EAGLE SHARK gør, at vi udover eventsikkerhed hurtigt kan tilbyde ekstra sikkerhedstjenester i form af f.eks. personbeskyttelse, overvågning, skjult observation eller lignende.
Udover at tilbyde sikkerhedsløsninger ved events, udbyder ESSEC også kurser i eventsikkerhed og andre former for sikkerhed generelt.



Produkter & Services:

Sikkerhedsløsninger til events, festivaler, koncerter, sportsarrangementer m.m