PN Brolægning i Brønderslev


PN Brolægning

Adresse: Stokbrogade 12
Postnummer: 9700
By/landsby: Brønderslev (Brønderslev)
Hovednummer: 61 68 06 96
E-mail: vise email  
Web site: Besøg side
Kategori: Anlægsgartner | Brolægning

Andre virksomheder i kategorien: Anlægsgartner i Brønderslev
Placering af PN Brolægning, Brønderslev på kortet
Beskrivelse:
Hos PN Brolægning ligger vi stor vægt på vores kunders tilfredshed, og det er din garanti for et resultat i topklasse uanset, hvilken opgavetype der er tale om.

PN Brolægning kommer i hele Nordjylland. vi har været i Ålborg, Frederikshavn, Hjørring, Brønderslev, Løkken, Blokhus, Åbybro og mange flere steder.

Vi er et Brolægnings firma med mange års erfaring i faget. Hos PN Brolægning klarer vi både store og små opgaver - fra totalentrepriser og helt ned til de små opgaver. Vi laver alt inden for flise- og belægningsarbejde. Og vi kører gerne i hele Nordjylland for at hjælpe med netop din opgave.

PN Brolægning har stort fokus på altid at kunne levere solide løsninger, hvor håndværket er i orden, og hvor helheden er i centrum. Det betyder ikke bare god holdbarhed, men også en flot æstetisk finish.

Vi agerer gerne tovholder på projektet og har gode samarbejdspartnere, som vi har et tæt og loyalt forhold til, og som vi ved, leverer lige så høj kvalitet som os selv.

Med andre ord kan du lade os stå for hele projektet, så du ikke behøver bekymre dig om koordinering, overholdelse af tidsplaner og budget m.m. Det hele sker selvfølgelig i dialog med dig undervejs.