TelemarketingCentret ApS i Horsens


TelemarketingCentret ApS

Adresse: Ove Jensens Alle 35
Postnummer: 8700
By/landsby: Horsens (Horsens)
Hovednummer: 70 23 52 12
E-mail: vise email  
Web site: Besøg side
Kategori: Direct Marketing | Telefonbesvarelse | Telemarketing

Andre virksomheder i kategorien: Direct Marketing i Horsens
Placering af TelemarketingCentret ApS, Horsens på kortet
Beskrivelse:
TelemarketingCentret i Horsens har eksisteret siden 2001, og er i dag et af de førende telemarketingfirmaer i Danmark. Hos TelemarketingCentret er det af højeste prioritet, at gøre en forskel for den enkelte kunde samt at sørge for at kuneden får vedvarende succes i sin virksomhed. TelemarketingCentret har altid ydet professionelt og kompetent service til både store og mindre danske og udenlandske virksomheder inden for alt fra transport, IT, forsikring til medicinal og print.

Succesfuldt telemarketingarbejde skabes ifølge TelemarketingCentret i et tæt samarbejde mellem den enkelte kunde, kundens organisation og kundens individuelle telemarketingteam hos TelemarketingCentret.

Som kunde hos TelemarketingCentret er du sikret personligt engagement fra alle vores kompetente medarbejdere, og TelemarketingCentret løser altid dine opgaver professionelt og med gode resultater.

Hos TelemarketingCentret tilbyder vi også at betjene dine kunder, hvis dit eget firma oplever spidsbelastning. Her sørger TelemarketingCentret for din kundeservice samt for at effektivere dine telemarketingkampagner, hvilket sikrer dig og din virksomhed gode resultater.

TelemarketingCentrets stab består udelukkende af dygtige, oplærte telemarketingsælgere, der alle er fastansatte funktionærer med mange års erfaring inden for telemarketing. Gennem målrettet træning, uddannelse og coaching, sikrer TelemarketingCentret, at hver enkelt af deres ansatte sælgere opnår samme høje kompetenceniveau.

Hos TelemarketingCentret er vores kompetencer inden for telemarketing meget høje, hvorfor alle opgaver - fra telemarketing og indsalg til opgaver inden for kampagneopfølgning og leadgenerering - løses uden problemer.

Hvis du outsourcer en opgave til TelemarketingCentret, er du og din virksomhed sikret gode resultater inden for den aftalte tidsperiode.



Produkter & Services:

Mødebooking
Telemarketing
Kundeanalyser Og Markedsscreening
Call Center
Leadgenerering
Datasalg
Kurser